Adverteren op de villa-pagina

De website www.morairavoorbeginners.nl behoort tot de best bezochte Nederlandstalige websites over de Spaanse badplaats Moraira. Als bezitter of tussenpersoon van één of meerdere villa’s in Moraira is dit een ideaal medium om villa’s onder de aandacht te brengen van potentiële huurders of kopers.

Adverteren kan door middel van een advertorial op onze villa-pagina. U mag een tekst plaatsen van maximaal 1000 tekens met een link naar uw website. Er mag ook een foto bijgeplaatst zijn. De foto moet horizontaal georiënteerd zijn en een minimale breedte van 1456 pixels hebben bij aanlevering. Adverteren is exclusief voorbehouden aan verhuurders en/of verkopers van villa’s en vakantiewoningen in en rond Moraira. Andere producten kunnen op deze manier niet aangeprezen worden op onze site. Advertorials worden in volgorde van binnenkomst geplaatst.

Tarieven

Voor een advertorial op onze villa-pagina gelden de volgende tarieven:

€ 140,- per kalenderjaar voor het aanbieden van één enkele villa of vakantiewoning.
€ 225,- per kalenderjaar voor aanbieders die meer dan één villa of vakantiewoning ter verkoop of verhuur aanbieden.

Bovenstaande prijzen zijn excl. BTW en gelden per kalenderjaar. Een kalenderjaar loopt van 1-1 tot en met 31-12. Indien een advertorial geplaatst wordt in de loop van een kalenderjaar, dan wordt er voor dat jaar naar rato in rekening gebracht. Indien een advertorial na 30 juni geplaatst wordt, dan wordt het restant van het lopende kalenderjaar plus het gehele nieuwe kalenderjaar alvast in rekening gebracht.

Betalingen

Nadat u opdracht heeft gegeven tot het plaatsen van een advertorial ontvangt u de betaalgegevens. U dient het volledige bedrag vooraf over te maken. Dat kan via een bankoverschrijving of via PayPal.

De advertorial wordt geplaatst na ontvangst van de betaling. Daarna kunt u een factuur ontvangen voor de geleverde dienst. Indien u een BTW-nummer heeft en opgeeft van een bedrijf binnen de Europese Unie dan kunnen we de BTW verleggen. In alle andere gevallen wordt de wettelijke Nederlandse BTW berekend over het totaalbedrag.

Looptijd

De looptijd van de overeenkomst loopt tot het einde van het kalenderjaar indien er voor 1 juli geplaatst wordt. Wordt er tussen 1 juli en 31 december geplaatst, dan is de looptijd tot het einde van het daarop volgende jaar.

Overeenkomsten worden na afloop automatisch verlengd met 1 heel kalenderjaar, tenzij er voor 1 december voorafgaand aan dat kalenderjaar schriftelijk opgezegd is. U ontvangt tussen 1 en 31 december een betaalverzoek voor het nieuwe kalenderjaar. Na ontvangst ontvangt u indien gewenst een factuur.

Contact via e-mail

Vanwege misbruik door spambots hebben we het contactformulier moeten verwijderen. U kunt ons via e-mail bereiken. Dat kan door het woordje info voor het apenstaartje te zetten en vervolgens silvermedia en .nl erachter te tikken.

Vanwege het risico op spam hebben we het e-mailadres niet aanklikbaar op de website gezet. Om een snelle reactie te krijgen is het van belang om in de onderwerpregel de naam van de website te plaatsen.